31 Mart 2016 Perşembe

Esprili Bekarlığa Veda Hediye Seti

 
Yepyeni bir tasarımla daha Neşeli, Kurdele olarak karşınızdayız!
Bekarlığa veda ederken hiç görülmemiş ne yaratıcı ve eğlenceli tasarımlar için sayfamızı inceleyin :) Arkadaşlarınızın hayran kalacağı bu ürünler bekarlığa vedanıza neşe katacak. Bekarlığa veda setinin bir bölümü olan elkremi ve not defteri orjinal bir bekarlığa veda hediyesi. 
El kremi 4.5 tl
Not defteri 4,5tl. 

Bekarlığa veda ve gelin hamamı seti

Bekarlığa veda partiniz ve kına gecenizde bu orjinal tasarımlı seti hediye edin. Bekarlığa veda partiniz ve kına gecenizde sizi yalnız bırakmayan dostlarınız bu hediyelere bayılacak. Onlara sürpriz yapın bekarlığa veda geceniz ve kına gecenizde bu seti  hediye edin. 
Karton torba 2.99
Oje 5.5
Kutu sabun 2.99
Şampuan 2.99
Kitap ayracı 3
El kremi 4.5 tl

25 Mart 2016 Cuma

Gelin hamamı seti

 
Gelin hamamı seti bu sefer çok süslü. Hazırladığımız gelin hamamı setinde karton torba oje ve elkremleri süslendi. Pembe tütlerle süslediğimiz gelin hamamı setimiz beğeneceğiniz bir hediye. Arkadaşlarınızla paylaşacağınız güzel ve özel bir gelin hamamı seti. 
Gelin hamamı seti
Karton torba 2.99
Oje 5.5
Elkremi 4.5 tl

24 Mart 2016 Perşembe

Gelin hamamı seti

 
Gelin hamamı için hazırladığımız setimizden bir kare.  El kremi,şampuan ve kutu sabundan oluşan gelin hamamı setimiz pembe konseptiyle hem çok şık hem de kullanışlı.
Gelin hamamınızdan sonra da kullanılacak ve hep sizi hatırlatacak hediyeler için  sayfamızı ziyaret edin.
 
Gelin hamamı seti
Kutu sabun 2.99
El kremi 4.5
Şampuan 2.99

18 Mart 2016 Cuma

Doğum günü hediyesi Caillou temalı El kremleri

 
İbrahim Ediz'in doğumgünü hediyesi el kremleri Caillou temalı. Siz de bebeğinizin doğumgünü için istediğiniz temada el kremleri hediye verebilirsiniz.
Doğumgünü ve babyshowerlar için hem kullanışlı hem de dilediğiniz mesajın yazılabildiği el kremleri ile sevdiklerinizin çantalarından ayıramayacakları hediyeler verin.
 
El kremi adet 4.5 tl

Gelin hamamı seti

Oya'nın gelin hamamı için hazırlanan setin bir bölümü. Gelin hamamı'nda  böyle süslü hediye olur mu demeyin. Süslü ve modern gelinlerimizin gelin hamamı seti de  kokoş olur. Gelin hamamınız da siz de böyle bir set hediye verin
Karton torba 2.99
Elkremi 4.5 tl

14 Mart 2016 Pazartesi

Baby shower el kremleri

 
Baby shower partisi için verilecek en orjinal hediyelerden birisi de bu süslü mü süslü el kremlerimi.
 Size özel tasarımla hazırlanan el kremleri baby shower partinizde dostlarınızın çok hoşuna gidecek. Baby shower hediyeniz klasik olmasın. sayfamızı inceleyin onlarca farklı hediyeden kendinize en uygun olanı seçin.
 
El kremi adet 4.5 tl

13 Mart 2016 Pazar

Babyshower partisi hediye seti el kremleri

Bebeğiniz geliyor. Babyshower partinizde heyecan dorukta. Babyshower partinize gelen dostlarınıza bugünün anısına bebeğinize özel tasarlanmış elkremleri hediye edin. Her çantalarını açtıklarında babyshower partinizi hatırlayacaklardır. 
Elkremi 4.5 tl

Bekarlığa veda ojeleri

 
Gelin gibi süslenmiş ojeler bekarlığa veda veya kına gecenizde sizinle olmak için hazırlandılar.
Bekarlığa veda ve kına gecenizde bu süslü ojeleri dostlarınıza hediye edin. Kına geceniz ve bekarlığa vedanız unutulmasın. 
 
Bekarlığa veda partisi / kına gecesi hediyesi Ojeler adet: 5.5 tl (goldenrose)

Bekarlığa veda seti

Ğbekarlığa veda partiniz için ideal bir bekarlığa veda seti. Oje,kartontorba ve elkreminden oluşan bekarlığa veda seti,bekarlığa veda gecenizde arkadaşlarınıza vereceğiniz en orjinal hediye. 
Kartontorba 2.99
Oje 5.5(goldenrose)
Elkremi 4.5 tl

7 Mart 2016 Pazartesi

Gelin hamamı karton torbası

 
Gelin hamamı, bekarlığa veda ve kına gecesi hediyelerinizi böyle güzel bir torbada verin. Adınıza özel tasarlanmış torbalar gelin hamamı,bekarlığa veda ve kına gecesi hediye setiniz için olmazsa olmaz bir ürün. Gelin hamamı,bekarlığa veda ve kına gecesi hediyeleriniz Neşeli Kurdele'de. 
Karton torba 3.25 tl

Bekarlığa veda el kremleri

 
Bekarlığa veda partinizi düzenlerken ne hediye vereyim diye düşünmeyin.
Fuşya siyah renklerde hazırladığımız el kremleri bekarlığa vedanız için orijinal bir hediye.
Bekarlığa veda setinizin bir ürünü el kremlerimiz  
Adet 4.5 tl

3 Mart 2016 Perşembe

Bekarlığa veda,kınagecesi ve gelinhamamı ojeleri

Bekarlığa veda,kına gecesi ve gelin hamamı için süslenen ojelerimiz. Bekarlığa vedanızda vey kına gecenizde hediyeniz süslü ojelerimiz olsun. 
Oje 5.5 tl

2 Mart 2016 Çarşamba

Gelin hamamı bekarlığa veda

Gelin hamamı ve bekarlığa veda için hazırlanan setin ojeleri. Fuşya tüylerle süslediğimiz ojeler gelin hamamı ve bekarlığa veda setinin bir parçası. İstediğiniz ürünlerle kombin yapabileceğiniz gelin hamamı ve bekarlığa veda setiniz güzel bir hediye. 
Oje 5.5 tl

1 Mart 2016 Salı

Gelin hamamı bekarlığa veda

Gelin hamamı ve bekarlığa veda setinizde mutlaka dilek kartlarımızdan olsun. Gelin hamamı ve bekarlığa veda partinize gelen dostlarınız duygularını bu kartlara yazsınlar siz okuyun. Gelin hamamı ve bekarlığa veda hediyeniz size özel olsun. 
Dilek kartı 3.5 tl

Gelin hamamı hediyesi kutu sabunları

 
Gelin hamamı hazırlıkları başladı. Gelin hamamında size özel tasarımla hazırlanan setin bir parçası olan kutu sabunlarımız. Siyah beyaz ve fuşyanın uyumuyla hazırlanan hediyelerle gelin hamamınız renklensin. 
Kutu sabun 2.99 tl.